8 Ocak 2012 Pazar

2012 Çocuk Odası Duvar Resimleri

Çocuk odalarında kullanabileceğiniz birçok resim ve resim benzeri soyut ya da somut görüntü mevcuttur.
Örnek olarak bir çocuk odasında yeşil bahçeler, karlı bir dağ ve güneşten oluşan, içerisinde huzur ve sevgiyi barındıran fotoğrafları çocuk odalarında kullanabilirsiniz.
Ayrıca doğal güzellikler yanında günlük yaşamdan kareler, sevdikleri filmlerin afişleri, çizgi film afişleri veya sevimli çizgi film kahramanlarının resimleri gibi birçok alandan çocuk odası resmi yapmak mümkündür.
Çocuk odasına asılacak resimlerde çocuğun cinsiyeti dikkate alınmalı, kız ya da erkek fark etmeden cinsellik içeren, şiddet içeren, çok fazla soyut kavram içeren fotoğraflardan uzak durulmalıdır.
Çocuk odalarında bulunması normal olan bu resimler bazen biraz abartıya kaçarak duvarda yer kalmayacak şekilde de asılabiliyor. Ya da duvar köe2ğıdı haline getirilen resimler duvarı boydan boya süsleyecek şekle sokulabiliyor. Bunlarda tamamen normal ve sizin hayal gücünüze kalmış durumlar.
Çocuk odalarında kullanılarak olan duvar köe2ğıtlarının ya da duvara asılacak resimlerin kaliteli malzemeden üretilmiş olması büyük önem arz etmektedir. Bu sayede bir şekilde temas etmeleri durumunda çocuklarda sağlık bozucu etken haline gelmeyecektir.Çocuk Odası Duvar Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder