8 Ocak 2012 Pazar

2012 Çocuk Odası Takımı Resimleri

Çocuk odalarında genelde erkek ya da kız çocuğu için farklılaştırılmış fotoğraflar, resimler, tablolar veya stickerlar kullanılır. Bunların sebebi ise duvarın boş görünmemesi, çocuğun bu tarz sanat ürünlerine alışması ve sunulan eserler sayesinde düşünme ve hayal etme gücünün artmasıdır.
Ayrıca günümüzde çocuklar için özel olarak hazırlanan yatak odası takımlarında çeşitli stillerde yatak örtüleri ve nevresim takımları da kullanılmaktadır. Çocuk odası takımı resimleri Sindy bebek motifli ya da Supermen işlemeli bir yatak örtüsüne, Sevimli Hayalet Casper'ın yer aldığı bir nevresim takımına rastlamanız çocuk odalarında gayet normal ve doğal bir durumdur.
Çocuk odası takımlarına eklenecek olan resimlerini bir uzman tarafından seçilmesinde çoğu zaman büyük bir yarar vardır. Çocuğun psikolojik durumuna uygun tabloların asılması hem yararlı hem de düzeltici bir etki yaratabilir.
Ancak günümüzde buna pek önem verilmiyor açıkçası. Çocuk odalarına asılan resimlere de pek dikkat edilmiyor. Bu noktada en azından çok fazla soyut olmayan, içinde şiddet unsuru barındırmayan, cinsellik ibarelerinden uzak resimlerin duvarda yer alması yararlı olacaktır.
Doğa fotoğrafları olabilir, sevimli çizgi film ürünleri olabilir. Bu konuda oldukça dikkatli olmamız bizim ve çocuğumuzun yararınadır.Çocuk Odası Takımı Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder