8 Ocak 2012 Pazar

2012 Linens 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Linens 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu Linens; 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nu tüketicilerin beğenisine sundu. Özel tasarımların ve canlı renklerin birbirleri ile yarıştığı 5 ayrı tema ile şekillenen koleksiyondan, Latino Rhapsody ve Bahamas Escapade hakkında bilgi verelim istedik.

Bu kıpır kıpır, hareketli temaların kullanıldığı modeller; evlere tropik iklimlerin dinamizmini ve Latin dünyasının romantizmini taşıyorlar.


Güney Amerika, Akdeniz Adaları ve İngiltere etkisinin ön plana çıktığı 2009 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile bir kere daha dikkatleri üstünde toplayan Linens, kreasyonlarında sunduğu zengin alternatifler ile hemen her zevke yönelik tasarımları da bir araya getirmeyi başarmış.

Perdelerde daha çok açık tonlar ve natürel keten renkleri ön plana çıkmış. Sezonun moda renkleri arasında kemik, sarı, yeşil, kahve, gri ve bunların ikili kombinasyonları yer almakta.

Yeni sezonun perde seçimlerinde doğal renkler ile mat ve açık renklerin kombinasyonuna, parlak renkler ile parlak renkli aksesuarların kullanılmasına dikkat edilmesi de önerilmekte.


Markanın Latino Rhapsody adını verdiği temasında Güney Amerika'nın çekiciliği ön planda tutulmuş. Latin enerjisini yansıtan ancak geleneksel ve etnik olmayan bu temaya büyüleyici, heyecan veren psikoterapik unsurlar hakim...

Parlak ve ışıltılı renklerin koyu tonlar ile kontrastı, gerçekten göz kamaştırıcı bir görünüm sunuyor. Temada modern el işleri, aydınlatılmış ve sadeleştirilmiş folklorik desenler kullanılmış.


Bahamas Escapade temasında ise tropik adalardaki güneşin yakıcılığı yansıtılıyor. Doğal ve sakin bir ortam oluşturmak için rafine ve etnik bir şıklık içermekte.

Ham keten gibi doğal işlem görmemiş kumaşlar, örgüler, nakışlar, brodeler dikkat çekiyor. Temada keten, koton, ipek gibi natürel, kaliteli, lüks kumaşlar kullanılmış.

Rafya, jüt ve deri gibi doğal malzemelerden yapılan makreme tarzı geometrik örgü ve dokumalar da temanın öne çıkan unsurları arasında...


Bahamas Escapade; tropikal kuşağın gizemli dünyasına farklı bir bakış açısı ile yaklaşmakta. Özenle seçilen renk kombinasyonları; hemen hergün güneşin ve doğanın varlığını hisseden bir dünyanın renk geçişlerini, heyecan verici sürprizlerini desenlerine aktarmayı başarmakta.

Uygulamada yakalanan başarı; temada yer alan tasarımların hepsinde şaşırtıcı maceraların ve görkemli bir egzotizmin izlerini, yaşam alanlarında yakalamayı kolaylaştırıyor.

Linens'in bu sezon da kendisinden sıkça söz ettirecek koleksiyonu; kullanıcısını evinden bambaşka bir dünyanın içinde konumlandırmasına izin veren, güçlü ve estetik bir kurguda şekillenmekte.

Linens 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder