8 Ocak 2012 Pazar

Yatak odanızı yenilemek için 10 ipucu

 Çarşaf yastık takımlarınızı değiştirin
Yatak, bir yatak odasının odak noktasıdır.Yatak çarsaf ve yastıklarınızı değiştirerek odanızda büyük değişiklik yapabilirsiniz.Özellikle yatağınızın üzerine yerleştireceğiniz birkaç yastık farklı bir görünüm kazandıracaktır.


Mobilyalarınızı yeniden düzenleyin.
Odanızı değiştirmenin bir yolu mobilyalarınızın yerini değiştirnektir.Yatağınızın pozisyonunu değiştirebilir,tuvalet masanızı başka bir yere yerleştirebilir,odanıza farklılık yaratacak bir sandalye koyabilirsiniz.Odanız küçükse bazı mobilyaları atın.Yeni yapılandırma odanıza yeni bir hava katacaktır.

Duvarınıza bir özellik kazandırın.
Duvarınızı boyayarak,duvar kağıdı uygulayarak,halı asarak-seçenekler sonsuz-bir özellik kazandırarak yeni bir enerji kazandırabilirsiniz.

Depolama
Yatak odanızda dağınıklıkları ortadan kaldırın.Odanıza daha seksi bir hava yaratacak,daha sakinleştirici ve dinlendirici bir mekan haline gelecektir.Bakınız dolaplar

Daha sade bir düzenleme yapın.
Yatak odanızda fazla renk ve desen karmaşalığa yol açacaktır.Duvarınızı beyaza boyayıp,yatak takımlarınız,aksesuarlarınıla odanızı renklendiirebilirsiniz.

Tuvalet masası seçimi
Tuvalet masanızda herzaman makyajınızı ve saçınızı yapmayabilirsiniz.Tuvalet masası seçerken kullanışlı,fonksiyonel,çekmeceli olanları seçiniz.

Perdenizi değiştirin.
Farklı tarz,renk ve desen perdeyle odanızın havasını değiştirebilirsiniz.Bakınız perdeler

Duvarınıza tablo asın
Duvarınıza asacağınız kendi çektiğiniz bir fotoğraf,bir baskı resim veya çocuğunuzun yaptığı bir resim olabilir.Bunlara alternatif kendi yaptığınız bir resim de duvarınızı süsleyebilir.
Taze çiçek bulundurun.
Yatak odanıza yerleştireceğiniz taze çiçek,güzel görüntüsünün yanında,güzel kokacak,doğayı odanıza getirecektir.Tercihiniz orkide gibi uzun süre dayanacak bitkilerden yana olabilir.

Yatak odanızı özel bir odaya dönüştürün.
Bir butik otel odası veya size ilham verecek başka bir tarz yatak odası örneklerinden yararlanın.
Yatak odanızı yenilemek için 10 ipucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder