8 Ocak 2012 Pazar

Çocuk Odası Duvar Stickerlerı

Çocuk odalarında duvara konulan süsler arasında elbette ki en büyük alanı duvar stickerlerı dediğimiz çeşitli yapışkanlı ürünler alır.
Bunun sebebi çocukların normal bir resim ya da herhangi bir tablodan bir şey anlama noktasından uzak olmaları ve stickerlerın daha görsel ve şirin görünmelerdir.
Çocuk odalarında içerisinde şiddet, cinsellik ya da benzeri karmaşaların olmadığı, doğal görüntülerin, sevimli hayvan figürlerinin ya da çeşitli çizgi film karakterlerinin bulunduğu stickerların asılmasında sıkıntı olmayacaktır.
Günümüz dünyasında sade renkler yerine daha cıvıl cıvıl bir çocuk odası hazırlamanın yaratıcılık noktasında çocuğa iyi geleceği görüşü höe2kimdir. Büyük oranda doğru olan bu görüş üzerine kişilerin çocukları için hazırladıkları odalarda daha renkli, farklı ve çocuk için iyi gelecek ürün ve süslemeleri yapmaları gayet doğaldır.
Bir Kaplumbağa Terbiyecisi tablosunun bir çocuk içinj hiçbir şey ifade etmediğini, Mona Lisa tablosunun ise sadece bir kadından ibaret olduğunu ele alacak olursak çocuk odalarında tablo ya da çeşitli resimler yerine daha cıvıl cıvıl, süslü ve renkli duvar stickerlarının kullanılması gayet olumlu bir düzenleme olacaktır.Çocuk Odası Duvar Stickerlerı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder