8 Ocak 2012 Pazar

2012 Hotpoint-Ariston Quadrio 4 Kapılı Kombi Buzdolabı

Hotpoint-Ariston Quadrio 4 Kapılı Kombi BuzdolabıHotpoint-Ariston un ürettiği dört kapılı buzdolabı Quadrio, benzersiz tasarımı, kullanım kolaylığı ve çevreci oluşu ile dikkat çekmekte.

Yeni Quadrio dört kapılı buzdolabı dört kat daha konforlu ve esnek. Dikkat çekici tasarımının yanında esnek kullanım sağlayan geniş hacmi Quadrio yu diğerlerinden farklı kılmakta.

Yeni nesil Hotpoint-Ariston dört kapılı buzdolaplarında ön plana çıkan özellikler ise şunlar:

Konfor ve Stil:
Quadrio, orijinal dizaynı ve kendine has stiliyle yeniliği yansıtan 70 cm. genişlikteki ilk dört kapılı buzdolabı. Yuvarlatılmış kenarlar, çekici uzun tutma kolları, metal gölgeler ve hiç bir detay atlanmamış simetrik tasarım.

Quadrio, piyasada benzeri olmayan, mutfaklarda yıldız olabilecek bir buzdolabı olarak tasarlanmış.

4 Kat Esneklik ve Konfor:
Quadrio sadece tasarımı ile değil, aynı zamanda esneklik ve ergonomik konforlu tasarımıyla dikkat çekmekte. Maksimum esneklik için hem soğutucu hem dondurucu bölmeler birbirinden bağımsız olarak ikiye ayrılmakta. Böylece, buzdolabındaki gıdalar istenildiği gibi düzenlenebiliyor. Aranılan gıdalar rahatlıkla bulunabiliyor.

Kendine has iç ve dış tasarımı ile ön plana çıkan dört kapılı Quadrio Buzdolabı, estetik görünümünün yanında kullanım kolaylığı sağlayan iç aksesuarları ile de farklılığını ortaya koyuyor. Teneke kutulu içecekler ve şişeler için düşünülen zarif aksesuarları sayesinde dolabın iç hacmi daha etkin bir şekilde kullanılabiliyor. Üst dondurucu çekmesindeki buzmatik ile, kulp kolayca çevrilerek küp şeklinde buzlar elde ediliyor.

4 Kat Daha Fazla Tazelik:
Hotpoint-Ariston Quadrio 4 Kapılı Kombi BuzdolabıGelişmiş no-frost teknolojisi ile, buzdolabının içindeki hava dolaşımı optimize ediliyor ve dondurucuda buzlanma oluşumu önleniyor. Besinler, normalden daha uzun süreli muhafaza edilebiliyor.

Sebzelik ve meyvelik bölmelerinin % 20 daha geniş olması, hijyen ve tazelikten ödün vermeden kullanıcının haftalık ihtiyacı olan sebzeyi ve meyveyi muhafaza edebilmesini sağlıyor.

Özel aktif nem kontrolü ile sebze ve meyvelerin nem kontrolü sağlanıyor. Bu özel sistem, hava dolaşımını ve nemlilik seviyesini optimum olacak şekilde ayarlıyor ve kontrol ediyor.

4 Kapıda % 50 Enerji Tasarrufu:
Dört kapılı Quadrio, birbirinden bağımsız olarak açılan iki kapı ve iki çekmece olmak üzere toplam dört ayrı bölümden oluştuğundan enerji tasarrufu maksimum düzeyde.

Kullanıcı sadece ihtiyaç olan kapağı ya da çekmeceyi açarak, normal iki kapılı buzdolaplarına göre % 50 ye varan enerji tasarrufu sağlıyor. Üstelik, en az enerji harcayacak şekilde tasarlanan yeni nesil buzdolapları performanstan ödün vermeden çalışıyor ve A Enerji Sınıfı na sahip.
Hotpoint-Ariston Quadrio 4 Kapılı Kombi Buzdolabı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder