8 Ocak 2012 Pazar

2012 Çocuk Odası Takımı Resim

Çocuk odalarında son zamanlarda birçok yeni aksesuar kullanılarak daha görselliği yüksek odalar yaratılmaya çalışılmakta ve çocuğun hayal gücünün sınırlarları zorlanmaktadır.
Çocuk odası takımı resimleri olarak öncelikle duvarlara asılan resimleri ele alabiliriz. Sonrasında ise özellikle yataklarda, yastıklarda ve diğer yatak örtüsü gibi ürünlerde kullanılan resimlerden de bahsedebiliriz.
Çocuk odası duvarlarında bulunan resimler genelde soyut kavramlar içermeyen, ç,içek gibi, sevimli çizgi film karakterleri gibi temalar işlemelidir. İçerisinde kavga, kasvet, cinsellik, savaş, kan ve daha birçok psikolojik sorun yaratacak figürden uzak durulmalıdır.
Çocuk odası takımı resim çalışmalarında yukarıdaki önemli noktalara dikkat etmek gerekir. Ayrıca yürümeye başlayan çocukların resimleri ve çerçeveleri düşürmemeleri için yerden yüksekte ve sıkıca duvara takılmış şekilde durması gerekecektir.
Yatak nevresim takımlarında kullanılan resimler ise genelde Sindy ve Ben10 gibi çizgi film karakterleri olmaktadır. Bazı çocuklar ise yarış arabaları resimlerini, sevdikleri futbolcuların resimlerini ve daha birçok figürü yatak örtüsü olarak almak isteyebilir.
Bu noktada çocuğa istediği ürün alınmalıdır. Ancak yine ahlaki ve psikolojik yapısı dikkate alınarak beğendiği ürünler arasından tercih yapılmalıdır.Çocuk Odası Takımı Resim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder