2 Ocak 2012 Pazartesi

2012 Leader İtalyan mutfak mobilyaları

Elmor, İtalyan mobilyaları ile mutfağı baştan yaratıyor. Elmor, İtalyan Leader markalı mutfak serilerini tüketicilerin beğenisine sundu. Elmor, ECA ve Serel armatür ve vitrifiye ürünlerinden sonra şimdi de Leader markalı İtalyan mutfak mobilyaları ile sektöre yeni bir soluk getiriyor. Mutfaklara kalite, estetik ve şıklığı bir arada getiren İtalyan mutfaklar, klasik ve modern tarzlarda toplam 12 farklı seriden oluşuyor. Birçok farklı renk, tarz ve mobilya malzemesi ile tüketiciye sunulan İtalyan mutfaklarda, fonksiyonellik de ön plana çıkıyor. İtalyan Naik mutfak serisi ile dünya trendleri evinizde

Leader+%C4%B0talyan+mutfak+mobilyalar%C4%B1+1 Leader İtalyan  mutfak mobilyalarıİtalyan Naik mutfak serisi, dinamik görüntüsü ile her yaş grubundan kullanıcıya hitap ediyor. Modern ve köşeli hatlara sahip Naik mutfak serisinde 5 değişik ahşap kaplama seçeneği mevcut. Ahşap görünümü tercih etmeyen tüketiciler için ral kartelasından seçilecek parlak ya da mat renkler de kapaklarda kullanılabiliyor.

Son derece şık ve kullanışlı olan Naik serisinde, isteğe bağlı olarak lake ile ahşabın eşsiz uyumu birlikte kullanılabiliyor. Bu üretim farklılığı ile tüketicilerin farklı zevklerine göre sınırsız seçeneklerin sunulduğu bu serinin en önemli özelliği ise modüler yapısı. Bin farklı modül ile istediğiniz tasarımı yaratabilirsiniz İtalyan Naik serisinin bin farklı modülü sayesinde mutfağınızda farklı tasarımlar yapmanız mümkün. Her ebat ve boyuttaki mutfağa modüler yapısı dolayısıyla sayısız çözüm seçenekleri sunan Naik mutfak serisi, geniş dolapları, çekmeceleri ve raf üniteleri ile kullanımda da büyük kolaylık sağlıyor. Mutfakta her ihtiyaca çözüm sunan, fonksiyonel ve işlevsel Naik serisi, mutfakları sıradanlıktan uzak, yemek hazırlamayı pratik hale getiren bir yaşam alanı haline getiriyor. Farklı estetik anlayışı ile geleneksel mutfak görüntüsünden ayrılan modern Naik mutfaklar geniş tezgahları, derin saklama bölümleri ile evinize dünya trendlerini taşıyor.

Leader İtalyan mutfak mobilyaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder