2 Ocak 2012 Pazartesi

2012 İstikbal mobilya Ekol oturma grubu

http://www.mobilyamodell.wordpress.com/resim/istikbal-mobilya-Ekol-oturma-grubu.jpg
Deriyi ev yaşamına başarıyla taşıyan markalardan İstikbal mobilya; Ekol oturma grubu ile zarafeti, kendine özgü çizgisiyle yeniden yorumluyor.

Oturma gruplarında derinin kullanımı, son yıllarda farklı tasarım arayışındakiler için zengin bir yelpaze sunacak kadar yoğunluk kazandı. İstikbal in Ekol adlı modeli de bir yandan derinin asil havasını salonlara taşırken, bir yandan da kumaş uygulamaları ile kullanım ve estetik konularında bütünlükler elde eden çalışmalardan biri

Modelin ana hatlarında deri ve kumaşa ek olarak ahşap malzemenin de kullanımına yer verilmiş. İlk olarak ünitelerin kol kısımlarında göze çarpan ahşap malzeme, kısa tutulan ayaklarda da uygulanmış. Gerek ayak, gerekse kol bölümlerinde metal tamamlayıcılar, şıklığı da beraberinde getiriyor.

İstikbal mobilya; Ekol modelini farklı beklentilere göre oturma grubu, köşe takımı ve maksi takım olarak beğeniye sunuyor. Oturma grubu versiyonunda iki adet tekli, birer adet de üçlü ve ikili kanepe bulunuyor. Formda yakalanan kompakt çizgiler; tasarımın hem dar hem de geniş mekanlarda kolaylıkla yerleşmesini sağlıyor.

Geniş oturma alanları, yumuşak hatları ile salonda farklı bir alan yaratan modelin kanepeleri yatak olabiliyor. Bunun yanı sıra alt kısımlarda yer alan saklama bölmeleri de işlevselliği artırıcı unsurlar arasında yer alıyor. Ekolün estetik kurgusu, şık kırlent çalışmaları ile tamamlanıyor.İstikbal mobilya Ekol oturma grubu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder